• English
  • English

Indio Kitchen

Om

När ett stort antal Japaner immigrerade till Peru som jordbruksarbetskraft på slutet av 1800-talet, började de tillaga peruanska råvaror enligt japanska recept och traditioner, från vilket Nikkeiköket uppkom. Idag är La Cocina Nikkei en stor del av den peruanska matkulturen och många världskända Nikkei restauranger har öppnat runtom i världen, i likväl New York som London och Barcelona;

Indio Kitchen är Sveriges första.

Adress & Öppettider

Kocksgatan 52,
116 29 Stockholm

08 420 620 20
kitchen@indio.se

Öppettider:
Mån-tor : 11.30-15.00 17.00-22.00

Fre: 11.30-15.00 16.30-23.00

Lör: 1630.00–23.00

Sön: stängt

Instagram

Meny
Lunch
Don Buri
Don Buri
Osötad risbädd, fisk &skaldjur, inlagda grönsaker och rocotoemulsion
159kr
Cholo Buri Flank
Cholo Buri Flank
Sofritokokt ris smaksatt med limochili, dressad avocado, picklade alger och halstrad flankstek
159kr
Cholo Buri Lax & Röding
Cholo Buri Lax & Röding
Sofritokokt ris smaksatt med limochili, dressad avocado, picklade alger och sotad fisk
159kr
Pachamama Buri
Crispy Tofu med japanskt ris, crunchy quinoa och en vegansk amarillo majonnäs
159kr
Adición
Edamame
Ångade sojabönor med havssalt
56 kr
Canchita
Rostad peruansk majs
36 kr
Yuyo
Wakame, inlagt sjögräs
49 kr
Middag
Starters
Sopa De Miso
Miso, rocotofrukt, lime
49kr
Edamame
Ångade sojabönor
69kr
Chips & dip
Friterade cassavachips, amarillo dip
99kr
Yuyo Wakame
Inlagda alger, sesam
59kr
Ostron Nikkei
Beurre blanc, leche de tigre, korianderolja och forellrom
3st/110kr 6st/189kr
Ceviches & Tiraditos
Ceviche ”Clásico”
Sejrygg, leche de tigre, rocotochili och choclo blanco
189kr
Ceviche ”Leche de tigre”
Smörkokta räkor, bläckfisk, blåmusslor, sej, leche de tigre och rostad canchamajs
189kr
Tonfisk "Sashimi"
Halstrad tonfisk med ponzudressing, cassavarot, Nikkei soja
179kr
Tiradito de tierra
Eldad carpaccio på portabello med ponzudressing och friterad cassavarot
169kr
Hjort "Carpaccio"
Tatakihalstrad hjort, rocotoemulsion, soja och friterad palsternacka
179kr
Lobster roll
Krämig hummertartar i smörgrillat korvbröd
239kr
One By One
Torskrygg ”Parsley confit”
Persiljerimmad torskrygg penslad med confiterad vitlök och toppad med matchasalt
35kr
Lax ”Signature”
Sotad lax, manchego, ingefära, honung
35kr
Röding ”Kimchi”
Eldad röding med kimchismör
33kr
Tributo a Maido
Grillad tonfisk toppad med ett vaktelägg samt sriracha
38kr
Hjort ”Limo tataki”
Tatakigrillad hjort toppad med teriyalki och timjanfurikake
38kr
Rödräka ”Elderflower och amarillo”
Argentinsk rödräka eldas med amrillosmör och toppas med fläderemulsion
38kr
Scallop ”Fänkålspollen”
Pilgrimsmussla penslad med en glaze på yuzu, sake och amarillo samt toppad med fänkolspollen
38kr
Lax "Belly Fat"
Eldad laxmage, bryntsmör och espelettepeppak
35kr
Sashimi
Mama Cocha Sashimi ”Mother of the sea”
Kvällens utbud av fisk och skaldjur
319kr
Maki
Spicy Ají Tuna
Halstrad tonfisk, rocotoemulsion och rostad sötpotatis
125/229kr
Salmon amarillo
Eldad lax med amarillosmör, fläderemulsion och forellrom
125/229kr
Coco Mama Maki ”Mother of health”
Ostronskivling, avocado, soyamayonnäs och timjanfurikake
125/229kr
Combos
Chiquito
Blandad sushi - 11 bitar
235kr
Andes
Blandad Sushi - 15 bitar
299kr
Don Montero
Blandad sushi - 23 bitar
449kr
Lima To Tokyo
5 peruanska sushibitar vs 5 japanska sushibitar
289kr
Lima To Lima
10 peruanska sushibitar
309kr
Omakase
Avsmakningsmeny Grande
En resa i Indio’s nikkeivärld. Köksmästaren väljer ut vad som är bäst för kvällen. 4 serveringar.
639kr/p
Dryck
Mousserande
Cerro Blanco Cava Extra Brut
Macabeo, Parrillada, Xare-lo, Spanien
129/590kr
Laherte Frères Ultradition Extra Brut
Chardonnay, Pinot Noir, Meunier, Champagne, Frankrike
990kr
Laherte Frères Blanc de Noirs Extra Brut
Pinot Noir, Meunier, Champagne, Frankrike
990kr
Bereche et Fils Brut Reserve Vielles
Chardonnay, Pinot Noir, Meunier, Champagne, Frankrike
1100kr
Vino Blanco
2022 Caliza
Verdejo, Sauvignon Blanc, La Mancha, Spanien
135/555kr
2023 Leth "Young & Fresh"
Gruner Veltliner, Österrike
155/650kr
2022 Pieter & Paul
Riesling, Österrike
175/690kr
(Orange) 2022 Sassara "Vin da Cagnara"
Garganega, Veneto, Italien
730kr
2021 Weignut Ziereisen Heugumber
2021 Weignut Ziereisen Heugumber
750kr
(Eko) 2022 Filep Tokaji Fumint
Harslevelu, Furmint, Tokaji, Ungern
790kr
(Eko) 2022 Weignut Odinstal 120 N.N
Riesling, Phalz, Tyskland
850kr
(Eko) 2022 Anders Frederik Steen "Hold Me Closer"
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Ardèche, Frankrike
1100kr
(Orange) 2022 Mas Coutelou OW
Muscat D'alexandrie, Languedoc, Frankrike
1200kr
(Eko) 2022 Domaine Riestch "Wiebelsberg Grand Cru"
Riesling, Alsace, Frankrike
1300kr
(Eko) 2022 Domaine Marcel Deiss Ribeauville
Riesling, Sylvaner, Pinot Blanc, Alsace, Frankrike
1450kr
(Eko) 2020 Domaine Noe "Shadows"
Chardonnay, Bourgogne, Frankrike
2700kr
Vino Rojo
2023 Caliza
Tempranillo, La Mancha, Spanien
135/555kr
2022 Abotts & Delaunays Metayage
Pinot Noir, Langedoc, Frankrike
165/700kr
2023 Domainer de la grand cour "Fleurie"
Gamay, Beaujolais, Frankrike
1300kr
2019 Frank Corenlissen "Munjebel Rosso"
Nerello Mascalese, Sicilien, Italien
1250kr
(Eko) 2019 Frank Cornelissen "Munjebel Rosso"
Nerello Mascalese, Sicilien, Italien
1450kr
Cerveza
Tree Towers
Ljus lager, Nederländerna 5%
59kr
Asahi
Lager, Japan 5,2%
89kr
Mikkeller Burst IPA
Danmark 5,5%
89kr
How to get Juicy IPA
Sverige 6,4%
89kr
Hitachino Dai Dai Ale
Ale, Japan 6,5%
99kr
Hitachino Anbai Ale
Ale, Japan 7,5%
99kr
Sake
Koueigiku Sake Brewery
Saga, Japan
135/790kr
Licor
Ron Cartavio XO
Rom, Perú
48kr/cl
Barsol Quebranta
Pisco, Perú
28kr/cl
Nikka from the barrel
The Nikka Whisky Distilling Co, Japan
48kr/cl
Sin Alcohol
Coca Cola, Cola Cola Zero
42kr
Agua Con Gas
32kr/p
Indios Lemonad med Mynta
69/189kr
San Pellegrino
Aranciata Rossa
48kr
San Pellegrino
Limonata
48kr
Alkoholfri Öl
Clausthaler
49kr
Kaffe
42kr
Färsk mynta- och ingefärste
48kr
Boka Bord

Vi har alltid några platser som inte går att boka för att kunna välkomna våra drop-in gäster. För större sällskap erbjuder vi vår Chambre separée där ni kan sitta avskilt och avnjuta en förbeställd meny,Våra Omakase.

För bokning av större sällskap ber vi er vänligen kontakta oss på 08-420 620 20 eller kitchen@indio.se
 
Boka Bord