• English
  • English

Indio Kitchen

Om

När ett stort antal Japaner immigrerade till Peru som jordbruksarbetskraft på slutet av 1800-talet, började de tillaga peruanska råvaror enligt japanska recept och traditioner, från vilket Nikkeiköket uppkom. Idag är La Cocina Nikkei en stor del av den peruanska matkulturen och många världskända Nikkei restauranger har öppnat runtom i världen, i likväl New York som London och Barcelona;

Indio Kitchen är Sveriges första.

Adress & Öppettider

Kocksgatan 52,
116 29 Stockholm

08 420 620 20
kitchen@indio.se

Öppettider:
Mån-tor : 11.30–22.00

Fre: 11.30-23.00

Lör: 16.00–23.00

Sön: stängt

Instagram

Meny
Lunch
Don Buri
Don Buri
Osötad risbädd, fisk &skaldjur, inlagda grönsaker och rocotoemulsion
155kr
Cholo Buri Flank
Cholo Buri Flank
Sofritokokt ris smaksatt med limochili, dressad avocado, picklade alger och halstrad flankstek
155kr
Cholo Buri Lax & Röding
Cholo Buri Lax & Röding
Sofritokokt ris smaksatt med limochili, dressad avocado, picklade alger och sotad fisk
155kr
Maki Moto
Once
Blandad sushi - 11 bitar
179kr
Quince
Blandad Sushi - 15 bitar
219kr
Adición
Entrada
Liten blandning av sashimi
138kr
Segundo
Stor blandning av sashimi
258kr
Salmon Fumao
Sotad lax, picklad rödlök, ärtskott och pesto
105/195kr
Spicy Ají Portabello
Grillad portabello, rocotoemulsion och friterade rotfrukter
105/195kr
Canchita
Rostade majskorn
36kr
Edamame
Ångade sojabönor
56kr
Yuyo Wakame
Inlagda gröna alger
49kr
Middag
Starters
Sopa De Miso
Miso, rocotofrukt, lime
49kr
Edamame
Ångade sojabönor
69kr
Chips & dip
Friterade cassavachips, amarillo dip
89kr
Yuyo Wakame
Inlagda alger, sesam
59kr
Ostron Nikkei
Beurre blanc, leche de tigre, korianderolja och forellrom
42kr
Ceviches & Tiraditos
Ceviche ”Clásico”
Sejrygg, leche de tigre, rocotochili och choclo blanco
179kr
Ceviche ”Leche de tigre”
Smörkokta räkor, bläckfisk, blåmusslor, sej, leche de tigre och rostad canchamajs
179kr
Tiradito de tierra
Eldad carpaccio på portabello med ponzudressing och friterad cassavarot
149kr
Hjortsashimi
Tatakihalstrad hjort, rocotoemulsion, soja och friterad palsternacka
189kr
Lobster roll
Krämig hummertartar i smörgrillat korvbröd
225kr
One By One
Torskrygg ”Parsley confit”
Persiljerimmad torskrygg penslad med confiterad vitlök och toppad med matchasalt
39kr
Lax ”Signature”
Sotad lax, manchego, ingefära, honung
43kr
Röding ”Kimchi”
Eldad röding med kimchismör
39kr
Tributo a Maido
Grillad tonfisk toppad med ett vaktelägg samt sriracha
43kr
Hjort ”Limo tataki”
Tatakigrillad hjort toppad med teriyalki och timjanfurikake
43kr
Rödräka ”Elderflower och amarillo”
Argentinsk rödräka eldas med amrillosmör och toppas med fläderemulsion
43kr
Scallop ”Fänkålspollen”
Pilgrimsmussla penslad med en glaze på yuzu, sake och amarillo samt toppad med fänkolspollen
43kr
Sashimi
Mama Cocha Sashimi ”Mother of the sea”
Kvällens utbud av fisk och skaldjur
189kr
Maki
Spicy Ají Tuna
Halstrad tonfisk, rocotoemulsion och rostad sötpotatis
122/229kr
Salmon amarillo
Eldad lax med amarillosmör, fläderemulsion och forellrom
122/229kr
Coco Mama Maki ”Mother of health”
Ostronskivling, avocado, soyamayonnäs och timjanfurikake
122/229kr
Combos
Chiquito
Blandad sushi - 11 bitar
232kr
Andes
Blandad Sushi - 15 bitar
299kr
Don Montero
Blandad sushi - 23 bitar
439kr
Lima To Tokyo
5 peruanska sushibitar vs 5 japanska sushibitar
299kr
Lima To Lima
10 peruanska sushibitar
319kr
Omakase
Avsmakningsmeny Pequeño
En resa i Indio’s nikkeivärld. Köksmästaren väljer ut vad som är bäst för kvällen. 4 serveringar.
449kr/p
Avsmakningsmeny Grande
En resa i Indio’s nikkeivärld. Köksmästaren väljer ut vad som är bäst för kvällen. 4 serveringar.
609kr/p
Dryck
Mousserande
Los Monteros Cava Brut
Macabeo, Spanien
115/590kr
Alexandre Bonnet Grande Reserva Brut
Pinot Noir/Chardonnay, Champagne, Frankrike
799kr
Vino Blanco
2018 Petit Verum
(Eko) Chardonnay, Spanien
115/555kr
2020 O Fillo da Condesa
Albariño, Spanien
133/755kr
2018 Sancerre Les Montachins
Sauvignon Blanc, Frankrike
149/725kr
2018 Eymann Toreye Alte Reben
(Eko/Bio) Riesling, Tyskland
165/805kr
2020 Aretxaga
Hondarrabi Zuri, Spanien
155/755kr
2018 Vale da Capucha Fossil
(Eko) Fernao Pires, Arinto, Portugal
170/830kr
2019 Catena Alta
Chardonnay, Mendoza, Argentina
1150kr
2019 Gut Oggau Theodora
(Eko/bio)Grüner Veltliner, Welsch Riesling, Österrike
865kr
2016 Sandhi Sanford & Benedict
Chardonnay, USA
1090kr
2017 Summum
Chardonnay, Oregon, USA
1595
Vino Rojo
2018 Petit Verum
(Eko) Tempranillo, Spanien
115/555kr
2018 Eymann Spätburgunder Toreye
(Bio) Pinot Noir, Tyskland
173/845kr
2019 Juan Gil
Monastrell, Jumilla Spanien
163/795kr
2019 Winifred
(Eko/bio) Zweigelt, Österrike
875
2016 Sandhi Santa Rita Hills
Pinot Noir, USA
945
Cerveza
Grolsch
Ljus lager, Nederländerna 5%
59kr
Asahi
Lager, Japan 5,2%
79kr
Snuble Juice
(Glutenfri) Danmark 4,5%
89kr
Dugges Fresh IPA
Landvetter 7%
89kr
Side Eyes
Pale Ale, Danmark 4,6%
89kr
Sake
Gold Ninki
Junmai Daiginjo, Ninki Brewery, Fukushima
121/972kr
Rice Magic Red
Sparkling Junmai Daiginjo, Ninki Brewery, Fukushima
120/480kr
Licor
Ron Cartavio Solera 12år
Rom, Perú
32kr/cl
Ron Cartavio XO
Rom, Perú
48kr/cl
Barsol Quebranta
Pisco, Perú
28kr/cl
Nikka from the barrel
The Nikka Whisky Distilling Co, Japan
48kr/cl
La República Andina
Gin, Bolivia
32kr/cl
La República Amazónica
Gin, Bolivia
32kr/cl
Sin Alcohol
Coca Cola, Cola Cola Zero
42kr
Agua Con Gas
32kr/p
Indios Lemonad med Mynta
69/189kr
San Pellegrino
Aranciata Rossa
48kr
San Pellegrino
Limonata
48kr
Alkoholfri Öl
Clausthaler
49kr
Kaffe
42kr
Färsk mynta- och ingefärste
45kr
Boka

Vi har alltid några platser som inte går att boka för att kunna välkomna våra drop-in gäster. För större sällskap erbjuder vi vår Chambre separée där ni kan sitta avskilt och avnjuta en förbeställd meny, Menú Degustación.

För bokning av större sällskap ber vi er vänligen kontakta oss på 08-420 620 20 eller kitchen@indio.se

Klicka här för att boka